avrm-logo

Welkom op het ledengedeelte van de AVRM website.

Op deze besloten website heeft u de mogelijkheid om uw NAW gegevens aan te passen, met elkaar van gedachten te wisselen via het forum en kennis te nemen van de laatste info vanuit het bestuur.

0
0
0

Algemene Leden Vergadering

De ALV zal dit jaar gehouden worden op zaterdag 4 april in Oirschot. De agenda zal u tijdig worden toegezonden. Het dagprogramma ziet er als volgt uit:

12.00 uur lunch
13.30 uur Puppy berging
17.00 uur Aperitief
18.00 uur Diner
19.30uur ALV
daarna na-borrelen

 

Een puppy berging is het bergen van het eigen of andermans voertuig met behulp van de aan het eigen voertuig bevestigde lier. We hebben twee ervaren instructeurs ter beschikking die u zullen laten kennismaken met het bergen van voertuigen en alles wat daarbij komt kijken, zoals veiligheid. Deze activiteit vindt plaats in de bergingskuil op de kazerne.

De overige activiteiten vinden plaats in Echos-Home De Vrijheid, Eindhovensedijk 33, 5688 GN  Oirschot. Het tenue is voor de gehele dag GvT.

U kunt zich voor deze activiteiten inschrijven via deze link. Het is noodzakelijk dat u inlogt op het ledengedeelte van de site. Ga dan naar "Activiteiten - Overzicht en (evt) inschrijven". Rechts van de activiteit kunt u details zien, inschrijven en de deelnemerslijst bekijken. Klik op "aanmelden" en vul de gegevens in. Klik daarna op "Verder" en op "Afronden".

Er zijn geen kosten aan deze activiteiten verbonden. Er zijn ook een aantal slaapplaatsen beschikbaar.